Bemærk at ansøgningsfristen er ændret til 15. februar 2018

Priser og vilkår for stande og scenetid – Folder

Bestilling af stand

Forfatter-ansøgningsskema – Kær-Litt

Forfattertilmelding

Priser og vilkår for stande og scenetid

En weekend med kærlighed

Lørdag 5. maj klokken 10-17 – søndag 6. maj klokken 10-16.

Rammer

Hele festivalen indrettes i Fuglsang Herregaards sale og saloner. Det er de antikke møbler på stedet, der danner ramme om alle stande og samtalehjørner.

Der er mulighed for at leje et stort bord i salen, eller et mindre bord i en af salonerne. Lejen er inklusiv to stole samt et enkelt strømstik til pc eller lignende.

Vil I lave en signering under intime forhold, kan I leje en af stedets hyggelige kroge i et kortere tidsrum.

Der skal dug på bordene, medbring selv eller lej.

Der kommer to scener, der dagene igennem byder på alt fra samtaler, oplæsninger, interview, små koncerter til undervisning i tango. Det er muligt at få scenetid til relevante indslag.

Parken omkring Fuglsang Herregaard er stor, det er muligt at sætte en pavillon op i parken, medbring selv alt. Det er ikke sikkert, at der kan leveres strøm til pavillonen.

Priser

Stort bord, to stole og enkelt strømstik     1.000 kr.
Mindre bord, to stole og enkelt strømstik    800 kr.
Dug stykpris                                                        100 kr.
Hyggekrog i en halv time                                 500 kr.
Medbring-selv-pavillon i haven                      500 kr.

Eksempel på hyggekrog

Regler

Flere af bordene er antikke, derfor skal de beskyttes med en dug, medbring selv eller lej hos os. Der må ikke stå tunge kasser på bordene, de skal stå under bordene.

Nogle borde står midt i lokalet, tænk venligst over dette når der udsmykkes. Hver stand må have to roll-ups stående, hvis roll-ups sættes sammen ryg mod ryg, kan man altså have re roll-ups.

Det er ikke tilladt at lave kaffe/koge vand selv – kaffe og te kan købes på kander til favorabel pris. Det er tilladt at servere smagsprøver, uddele slik og lignende.

Det er ikke muligt at hænge noget i lofter eller på vægge. Det er ikke tilladt at spille musik eller læse op fra standene.

Alle stande skal være færdige og klar til at modtage gæster lørdag klokken 10.00 og må tidligst tages ned søndag klokken 16.00. Det er muligt at stille op allerede fredag.

SaveSave