Kær-Litt holdes første gang den 5.-6. maj 2018, hvor der bliver skabt et univers af kærlighedslitteratur, for at give de besøgende en inspirerende oplevelse, de kan tage med hjem i hjertet, sammen med de bøger, de køber for at læse for sig selv eller hinanden.
Vi vil tiltrække besøgende fra hele Danmark til Lolland, Falster og Møn. Vi vil sætte Sydhavsøerne på landkortet som ”kærlighedsøer”.
Festivalen vil skabe netværk på tværs gennem et samarbejde mellem arrangører, Fuglsang Herregaard, lokale producenter, hoteller og andre bidragydere, der muligvis ikke har samarbejdet før. Det kan på naturlig vis skabe nye netværk og nye samarbejder.
Festivalen vil skabe ny aktivitet, idet der både i planlægnings- og udførelsesfasen bliver behov for samarbejde mellem mange lokale aktører.
Festivalen vil fremme læseglæden og –evnen ved at fokusere på et emne, vi alle kender på hver sin måde.
Festivalen vil desuden sætte fokus på Guldborgsund Kommune som kulturkommune. Den vil trække flere besøgende til kommunen – til glæde for bl.a. hoteller, restauranter, forretninger og andre kulturelle attraktioner.

Arrangør
En projektgruppe bestående primært af medlemmer af det lokale forfatternetværk StORDstrømmen (interessegruppe under Dansk Forfatterforening) er arrangør af festivalen sammen med Guldborgsund-bibliotekerne, der finansierer projektlederen.

Samarbejdspartnere
Vi har indledt et samarbejde med Lolland-Falster Lovestorm, Business Lolland-Falster, forlag, forfattere, musikere og andre relevante aktører.

 

Åbningstid: Kær-Litt har åbent lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16.

Sted: Fuglsang Herregaard, Nystedvej 73, 4891 Toreby L

Læs om Kær-Litt i folderen