Kær-Litt- konkurrence: Valentinsdag 2018

På Valentinsdag fejrer vi kærligheden. Det vil vi fra Kær-Litts side selvfølgelig gerne sætte fokus på, og det gør vi med en lille konkurrence, hvor du kan vinde to billetter til litteraturfestivalen Kær-Litt.
Like vores Facebookside og skriv svaret på disse tre spørgsmål under opslaget, så deltager du i lodtrækningen om 2 fribilletter til Kær-Litt eller en bog om kærlighed.

1. Hvad hedder Sofia Fritzsons kærlighedsroman på dansk?

2. Hvem har skrevet trilogien, hvor den første hedder: ”Send mere sex”

3. Hvad hedder den danske forfatter, der er mest kendt for sine historiske romaner, og som har skrevet bøgerne om Vittoria?

Konkurrencen har intet med facebook at gøre. Vinderen trækkes den 15. februar klokken 17.

Kær-Litt løfter sløret for de første forfatternavne

Programmet til Danmarks første kærlighedslitteraturfestival er ved at tage form. Allerede nu, kan vi løfte sløret for de første forfattere, der indtager scenen på Fuglsang Herregaard i weekenden den 5.-6. maj 2018.

Maria Helleberg

Maria Helleberg kaldes også den historiske romans dronning, og hun har da også en imponerende udgivelsesliste på mere end 80 titler. Hun debuterede i 1986 og har siden vundet både kritikernes anerkendelse og et stort publikum for sine indlevende fortællinger om nogle af danmarkshistoriens mest utrolige skæbner, fantastiske kærlighedshistorier og dramatiske begivenheder.

Vigga Bro

Vigga Bro kan både kalde sig historiefortæller, skuespillerinde og instruktør, og hun er kendt for at sige:

Det er lagringen det kommer an på. Det er med historier – som med vin – som med mennesker: Har man lagret godt er det ok at blive gammel.

Glæd dig til at høre, hvilke historier Viggo har lagret godt for dig om kærlighed.

 

Anna Grue

Anna Grue slog sit navn fast som forfatter til detektivserien med Dan Sommerdahl, men har de seneste år begejstret læsere og anmeldere med “De voksnes rækker” og “Italiensvej”. Glæd dig til at møde forfatteren, der finder sin inspiration i hverdagen.

Jeg er slem til at lytte til andres samtaler og kan ligefrem finde på at tage noter, hvis folk står og siger noget helt hårrejsende eller bare har en god formulering.

Hvem ved, måske overhører Anna Grue dig sige noget på festivalen, som hun kan bruge i sin næste bog!

SaveSave

Mere støtte

Kær-Litt – festival for lidenskabelige linjer har modtaget støtte fra Nordea Fonden.

Det glæder os at så mange kan se formålet med en litteraturfestival for kærlige ord.