Tango ved Ulla og John Holm Olsen

Ulla og John Holm danser tango

Søndag d. 6.5. kl. 12:30.
For 20 år siden blev Ulla og John bidt af den argentinske tango, og efter få års intensiv fordybelse i dansen begyndte de i 2000 at undervise i København. I 2004 flyttede de til Maribo, og kort efter tog Ulla tråden op og startede sit første tangohold på Sydhavsøerne. I dag arrangerer de tango flere steder på øerne – og har bl.a. gennem en årrække afholdt tango på Fuglsang Herregård. Udover undervisning i tango og andre former for dans, er Ulla selvstændig kursusudbyder inden for kommunikation og ledelse, og John er bibliotekar på LollandBibliotekerne.

 

Rundvisning på Fuglsang v. Jens Bøggild

Søndag d. 6.5. kl. 13:30 med start i musiksalen.
På Kær-Litt fortæller Jens Bøggild den spændende historie om Fuglsang under en rundvisning på herregården.
Jens Bøggild, der har været sognepræst på både Fyn og Sjælland, blev i 1986 forstander for Refugiet Fuglsang.
Fuglsang skulle videreføres som det kulturhjem, som godsejerparret Viggo og Bodil de Neergaard havde skabt, åbent for alle med behov for hvile og/eller arbejdsro. Fuglsang var også stiftsgård med mange kirkelige møder. Musikken havde en fremtrædende plads i huset, bl.a. med hyppige kammerkoncerter.
Som Jens Bøggild udtaler: ”Vi havde ingen penge, men et spændende liv. Vi boede i huset og levede i dets ånd.”

 

Koncert med Ensemble Storstrøm

Ensemble Storstrøm

Intimkoncert med Ensemble Storstrøm i KUMUS – lørdag d. 5.5. kl. 11.00 – www.ensemblet.dk

 

Aktiviteter for børn på Kær-Litt

Tag endelig børnene med. Ude i parken vil der være sjove og spændende aktiviteter for børn og deres familier – og selvfølgelig handler det også om kærlighed.

Børnebiblioteket
Børnebiblioteket stiller fortælleteltet op. Her er nogle eksempler på hvad der kommer til at foregå: Højtlæsning til forskellige aldersgrupper. – Kom og lav flotte badges. – Hjertetræ: I kan lave hjerter og dekorere dem, f.eks. med navnet på en, I godt kan lide, hjerterne hænger vi op bagefter i det store troldetræ. – Rollespilsakademiet laver spændende spil over en historie med kærlighed i. – Og selvfølgelig byder vi på lidt lækkert undervejs!

Culthus Falster
Culthus Falster er selvfølgelig også med i parken. Vi stiller vores eget telt op og inviterer alle børn og unge til at være med til Åbent Værksted med emnet kærlighed. Har du været med til Åbent Værksted på Kulturfabrikken, ved du, at det bliver spændende. Kom og fold din kreativitet ud sammen med vores dygtige workshopledere, vi er sikre på, at du vil blive inspireret!